Vegaaninen Mango Juustokakku
Pohja
250g kaurakeksejÀ
200g margariinia
TĂ€yte:
2 purkkia soijavispiÀ
2 purkkia Oatly pÄMackan
1 dl sokeria
Kookosmaitoa œ dl
Mangosose 1 dl
3 pussia Vegegel
Kiille:
1 dl mangososetta
HedelmÀmehua
1 pussi Vegegel
Koristeluun:
Ananaskirsikoita
Sulata margariini mikrossa. Murskaa keksit ja lisÀÀ margariini sekaan. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Kaada keksi-margariini seos irtopohjavuoan pohjalle, ja laita jÀÀkaappiin oottamaan kunnes tÀyte on valmistettu. Vispaa kulhossa soijavispi. LisÀÀ joukkoon pÄMackanit ja sekoita tasaiseksi seokseksi.
LÀmmitÀ kattilassa kookosmaito ja mangosose (itse kÀytin valmiita mangokuutioita jotka soseutin) sekÀ hedelmÀmehutilkka, jotka olet sekoittanut tasaiseksi seokseksi, ja sekoita lÀmmenneeseen keitokseen Vegegel pussit. Sekoita hyvin. LisÀÀ ohuena nauhana ja sekoita soijavispi - pÄMackan tÀytteeseen ja lisÀÀ se keksipohjan pÀÀlle. Laita kakku jÀÀkaappiin jÀÀhtymÀÀn 1 tunniksi.
Seuraavaksi vielÀ kakun pÀÀlle tuleva kiille. LÀmmitÀ kattilassa 1dl mangososetta ja tilkkanen hedelmÀmehua. Sekoita vielÀ joukkoon pussi VegegeliÀ. LisÀÀ juustokakun pÀÀlle ja laita jÀÀkaappiin hyytymÀÀn. Koristele ananaskirsikoilla mielesi mukaan. Itse heitin ne vain kiertÀmÀÀn kakun ympÀri :D
Ei kommentteja:
LÀhetÀ kommentti