Vegaaninen Mango Juustokakku
Pohja
250g kaurakeksejä
200g margariinia
Täyte:
2 purkkia soijavispiä
2 purkkia Oatly påMackan
1 dl sokeria
Kookosmaitoa ½ dl
Mangosose 1 dl
3 pussia Vegegel
Kiille:
1 dl mangososetta
Hedelmämehua
1 pussi Vegegel
Koristeluun:
Ananaskirsikoita
Sulata margariini mikrossa. Murskaa keksit ja lisää margariini sekaan. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Kaada keksi-margariini seos irtopohjavuoan pohjalle, ja laita jääkaappiin oottamaan kunnes täyte on valmistettu. Vispaa kulhossa soijavispi. Lisää joukkoon påMackanit ja sekoita tasaiseksi seokseksi.
Lämmitä kattilassa kookosmaito ja mangosose (itse käytin valmiita mangokuutioita jotka soseutin) sekä hedelmämehutilkka, jotka olet sekoittanut tasaiseksi seokseksi, ja sekoita lämmenneeseen keitokseen Vegegel pussit. Sekoita hyvin. Lisää ohuena nauhana ja sekoita soijavispi - påMackan täytteeseen ja lisää se keksipohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin jäähtymään 1 tunniksi.
Seuraavaksi vielä kakun päälle tuleva kiille. Lämmitä kattilassa 1dl mangososetta ja tilkkanen hedelmämehua. Sekoita vielä joukkoon pussi Vegegeliä. Lisää juustokakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään. Koristele ananaskirsikoilla mielesi mukaan. Itse heitin ne vain kiertämään kakun ympäri :D