perjantai 10. huhtikuuta 2020

Gran Canaria March 2020

 đ“–đ“»đ“Șđ“· 𝓒đ“Șđ“·đ“Șđ“»đ“Čđ“Ș - 𝓛đ“Șđ“Œ 𝓟đ“Șđ“”đ“¶đ“Șđ“Œ - 𝓜đ“Șđ“Œđ“čđ“Șđ“”đ“žđ“¶đ“Șđ“Œ 

𝓜đ“Șđ“»đ“Źđ“± 2020


                                      đŸ’„  Gran Canaria- Saari Atlantin valtamerellĂ€ đŸ’„


         Kanariansaarten lippu.   (Kuva lainattu netistĂ€.)


PÀÀkaupunki Las Palmas de Gran Canaria. 

Saaren pinta-ala on 1560 neliökilometriĂ€. 

Saari on pyöreÀ ja halkaisijaltaan 50 kilometriÀ. Kanariansaaret on syntyneet kuumasta kohdasta.
Kuuma kohta eli siis kuuma piste on paikka Maan kuoressa, jossa havaitaan pitkĂ€aikaista tulivuoritoimintaa, ja se tapahtuu samassa kohdassa. 
Saaren vĂ€kiluku on 850 391 ja saari jakaantuu 21 kuntaan. 

Kanariassa esiintyy vĂ€lillĂ€ sÀÀilmiö nimeltĂ€ calima. Calima on hiuksenhienojen hiekkapilvien muodostumista myrskyksi, jota kuljettaa Sirocco- tuuli. Sirocco on VĂ€limeren alueella puhalteleva tuuli. 


                        Kanariansaarten vaakuna. (Kuva lainattu netistĂ€.)


Lentomatka HelsingistĂ€ Gran Canarian lentokentĂ€lle kestÀÀ 6 tuntia. 
Kolumbus pysĂ€htyi ensimmĂ€isellĂ€ Amerikan reissullaan Las Palmasissa vuonna 1492. 

Las Palmasin asukasluku vuonna 2016 oli 379 000. Las Palmasissa pormestarina toimii Augusto Hidalgo. 

Kanariansaarilla puhutaan espanjaa ja valuutta on euro. 



Santa Anan aukio ja toisessa pÀÀdyssĂ€ oleva oopperatalo, valaistuna violetiksi. 💜

       Dunas de Maspalomas. 

Kujia ja parvekkeita Veguetan vanhassakaupungissa. 

Espiral Del Viento. 

Las Palmasin ilta. ❤

                        tölkkikuoriainen maalattuna seinÀÀn. 

Kanariansaarten museo. 

                        Playa del Ingles... 



           palmutie Maspalomasissa. 

Las Palmas. 

                 


...VĂ€rikĂ€s, erilainen seinĂ€ ja takana vaalean vĂ€risiĂ€ erivĂ€risiĂ€ taloja ihan vierivieressĂ€. Ja jĂ€lleen noita matalia, hyvin seinÀÀ lĂ€hellĂ€ olevia parvekkeita. 


ovi Veguetassa Kolumbuksen kotimuseoon.


Maalaustaidetta seinissĂ€.... đŸ’„✨





Casa De Colon - Kristoffer  Kolumbuksen museo.  

      Sininen omintakeinen kahvila San Telmon puistossa. 

    SuihkulĂ€hde paikassa Plaza del Espiritu Santo. 


Mielenkiintoisia oveja... đŸ§©đŸŠ‹đŸŒž
    
                            ...Espressokupposella.. 

       
                                        ...Santa Anan aukio.....
...lisÀÀ nÀitÀ kapeita kujia ja kanarialaisia parvekkeita...


  ....kujia... 
        .. Ja leikkipuistoja palmujen alla... 



    Maspalomasin hiekkadyynit. 


Santa Anan katedraali Santa Anan aukiolla. 

                    TĂ€mĂ€ jĂ€nnittĂ€vĂ€ vĂ€rikyllĂ€inen seinĂ€ sekĂ€ pandapĂ€inen mies löytyi jostakin kaupasta Las Palmasissa. 

Santa Anan aukion koirapatsaat. 


Punainen hibiscus.

  




.......Kaupunkia pĂ€ivĂ€aikaan.... 




                Ilta. ❤ Las Palmasin kaupunki ja sen valoja. ❤

maanantai 23. maaliskuuta 2020

Espanjan Flan Paahtovanukas

Ostin Las Palmasin reissulta ruokakaupasta jonkun valmispaketin jossa oli jauheet Flan- paahtovanukkaan tekoon. Olin ennen matkaa Googletellut jotakin leivonnaisia joita Gran Canarialla syödÀÀn, ettÀ osaisi sitte itekkin ostaa niitÀ esim jostakin kahvilasta tai kaupasta, ettÀ voisi maistaa jotakin mitÀ ei ennen ole tullut maisteltua. Tunnistin siksi tuon paketissa olevan nimen "Flan".



Kotona googlettelin netistĂ€ ohjeita Flanin tekoon koska halusin valmistaa sellaisen myös itse. Teinkin eilen itse niitĂ€ ja koska en omistanut samanlaisia pieniĂ€ vuokia, tein ne kuuteen samanlaiseen kahvikuppiin. Tein ihan ohjeen mukaan ne, alusta loppuun.. Karamelli joka tulee vanukkaaseen oli aivan hirveÀÀ. En ole tĂ€hĂ€nastisessa elĂ€mĂ€ssĂ€ vuohenjuuston lisĂ€ksi maistanut mitÀÀn niin kamalaa. :D En tiiĂ€, kĂ€rtsĂ€sinkö sen jotenkin? Liian kuumalla pannulla? Sokeri vÀÀrÀÀ?  Tuli liian tumma maku.

Tein illalla sitten vielÀ yön yli hyytymÀÀn paketin valmisjauheista vanukkaat kahteen isompaan kippoon.

TÀllÀ ohjeella tein vanukkaan jos haluaa kokeilla. Ja ehkÀ saa tehtyÀ karamellista parempaa mitÀ minÀ tein :D Karamellia uunivuokiin aseteltaessa huomasin ettÀ se jÀhmettyi aivan valtavan nopeasti!

Flan - Espanjalainen Paahtovanukas


Ainekset:

8 dl TĂ€ysmaitoa 

4 Kananmunaa

4 Kananmunan keltuaista

Ripaus Suolaa

4 rkl Sokeria

1 Appelsiininkuori raastettuna

Karamelli:

2 dl Sokeria
1 dl VettÀ





1. LĂ€mmitĂ€ uuni 150 - asteiseksi. 



2. Kiehauta maito ja anna jÀÀhtyÀ.




3. Valmista karamelli paistinpannulla. Kuumenna sokeria ja vettĂ€ kovalla lĂ€mmöllĂ€ noin 4 minuuttia, kunnes sokeri on kullanruskeaa. 

4. Jaa karamelli 8 pieneen uunivuokaan yksitellen. (Itse kÀytin kahvikuppeja, tuli vastaan vinkki jossain ohjeessa) KÀÀntele vuokaa siten ettÀ myös vuoan reunat peittyvÀt karamelliin.


5. Vatkaa kananmunat, keltuaiset, suola, sokeri ja appelsiinin kuoriraaste sekÀ maito sekaisin. Kaada seos vuokiin.

6. Nosta annosvuoat uunivuokaan jossa on vÀhintÀÀn sentin verran vettÀ. (vesihaude)

Uunistatulleet paahtovanukkaat. 

7. KypsennĂ€ vanukkaita uunin alaosassa n. 40 minuuttia tai kunnes ne ovat hyytyneet. Voit tarvittaessa kokeilla vanukkaiden kypsyyttĂ€ hammastikulla (kypsĂ€ flan ei tartu hammastikkuun.) 

8. Anna vanukkaiden jÀÀhtyĂ€ annosvuoissa vĂ€hintÀÀn 2 tuntia ennen tarjoilua. 

Valmis!


Kun Flanit olivat vielĂ€ kipoissaan tekeytymĂ€ssĂ€, niin ne olivat vielĂ€ kaunis rivistö. Sitten kun olivat jÀÀhtyneet ja otin ne pois katsoakseni miltĂ€ ne nĂ€yttivĂ€t. Niin nĂ€ky ei vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ ollut kovin kaunoinen. Ihme ufokohokkaita. :D 

Olisi ollut kivempi kun olisi syönyt ne vain kiposta! :) Mutta halusin nĂ€hdĂ€ miltĂ€ nĂ€yttĂ€vĂ€t kun ovat kumottuina. 
paahtovanukas kumottuna.





Flan -jauhe sekoitettiin maitoon. LĂ€mmitin karamellin mikrossa ja laitoin kipon pohjalle, kierrĂ€tin sen taas ympĂ€ri reunoihin asti. Sitten kaadoin kiehautetun keltaisen vanukasaineksen kippoon ja laitoin yön yli jÀÀkaappiin. Aamulla kumosin lautaselle ja katsoin mitĂ€ tuli ja miltĂ€ maistui. 
En oikeen pitĂ€nyt tĂ€stĂ€ valmiistakaan versiosta. Se oli paljon makeampi kyllĂ€ kuin se mun tekemĂ€ mutta ei ollut vaan sellainen minulle mieluinen jĂ€lkiruoka. En tykkÀÀ erityisen makeasta enkĂ€ oikein mistÀÀn vanukkaista. Mutta nyt on sitĂ€kin sitten maisteltu ja kokeiltu valmistaa vĂ€hĂ€n erilaista. 



maanantai 7. tammikuuta 2019

Vegaaninen Mango Juustokakku 💛

Oon tehnyt ennenkin mangojuustokakkuja mutten vielĂ€ kertaakaan kokeillut tehdĂ€ sitĂ€ vegaanisena.  TĂ€mĂ€n kakun tein kuitenkin omilla muutoksilla vaikkakin löysin netistĂ€ alkuperĂ€isohjeen ja ideoita joiden mukaan kokeilin esim VegegeliĂ€ ensimmĂ€istĂ€ kertaa. VegegeliĂ€ löytyi ihan normaalin marketin leivontahyllyltĂ€, ja itsellĂ€ jĂ€i ainakin tosi positiivinen kuva siitĂ€ nĂ€in jĂ€lkeenpĂ€in. Oon tehnyt ennenkin vegaanisena versiona juustokakkuja, mutta niissĂ€ ei ole ollut muuta "hyydyttĂ€vÀÀ" ainesta kuin vispaantuvat soijakermat tai Oatlyn pĂ„Mackan.





Vegaaninen Mango Juustokakku

Pohja

250g kaurakeksejÀ
200g margariinia

TĂ€yte:

2 purkkia soijavispiÀ
2 purkkia Oatly pÄMackan
1 dl sokeria
Kookosmaitoa ½ dl
Mangosose 1 dl
3 pussia Vegegel


Kiille:
1 dl mangososetta
HedelmĂ€mehua 
1 pussi Vegegel

Koristeluun:
Ananaskirsikoita







Sulata margariini mikrossa. Murskaa keksit ja lisÀÀ margariini sekaan. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Kaada keksi-margariini seos irtopohjavuoan pohjalle, ja laita jÀÀkaappiin oottamaan kunnes tĂ€yte on valmistettu.  Vispaa kulhossa soijavispi. LisÀÀ joukkoon pĂ„Mackanit ja sekoita tasaiseksi seokseksi. 

LĂ€mmitĂ€ kattilassa kookosmaito ja mangosose (itse kĂ€ytin valmiita mangokuutioita jotka soseutin)  sekĂ€ hedelmĂ€mehutilkka, jotka olet sekoittanut tasaiseksi seokseksi, ja sekoita lĂ€mmenneeseen keitokseen Vegegel pussit. Sekoita hyvin. LisÀÀ ohuena nauhana ja sekoita soijavispi - pĂ„Mackan tĂ€ytteeseen ja lisÀÀ se keksipohjan pÀÀlle. Laita kakku jÀÀkaappiin jÀÀhtymÀÀn 1 tunniksi. 

Seuraavaksi vielĂ€ kakun pÀÀlle tuleva kiille. LĂ€mmitĂ€ kattilassa 1dl mangososetta ja tilkkanen hedelmĂ€mehua. Sekoita vielĂ€ joukkoon pussi VegegeliĂ€. LisÀÀ juustokakun pÀÀlle ja laita jÀÀkaappiin hyytymÀÀn. Koristele ananaskirsikoilla mielesi mukaan. Itse heitin ne vain kiertĂ€mÀÀn kakun ympĂ€ri :D 
                                                                                                                                                                             


sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Espresso - TummaSuklaa Juustokakku đŸ–€

TĂ€mĂ€ kakku oli niin herkullista. <3! Vegaaninen juustokakku jossa espressoa ja tummaa suklaata. Ihan todellisesti mun lempparia, jo pelkĂ€stÀÀn siksi ettĂ€ vahvaa kahvia ja tummaa suklaata.  Söin tĂ€tĂ€ kaapista suoraan tÀÀ oli niin parasta. :D Suosittelen kokeilemaan! Tein tĂ€mĂ€n Kodin Kuvalehden Vegaanisen Suklaajuustokakun ohjeella, mutta tein siihen omia muutoksia.




Vegaaninen Espresso- Suklaakakku

Pohja:

250g tummia vegaanisia suklaakeksejĂ€ esim Oreo 
Margariinia 100g
Espresso- Kahvijauhetta

TĂ€yte:

1 dl Espressoa
250g Tummaa vegaanista Suklaata
puoli desiÀ Oatly iKaffe! kauramaitoa
2 purkkia vaahtoutuvaa soijavispiÀ/soijakermaa/kaurakermaa
2 purkkia vegaanista tuorejuustoa Oatly pÄMackan
3/4 dl Sokeria 
1-2 tl Vaniljasokeria 


Suklaaganache

1 pieni purkki soijakermaa/kaurakermaa
100g Vegaanista Tummaa suklaata
Kahvijauhetta

Koristeluun:

PĂ€hkinöitĂ€ 
Ananaskirsikoita



Murskaa keksit muruiksi. Sekoita joukkoon pikakahvijauhe ja sulatettu, jÀÀhtynyt rasva. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Voit vuorata vuoan pohjan leivinpaperilla. Kaada keksirasvaseos irtopohjavuokaan. LevitĂ€ tasaisesti se vuoan pohjalle ja reunoille.   Laita jÀÀkaappiin odottelemaan tĂ€ytteen valmistumista. 

KeitĂ€ espressojauheesta kahvia. Vispaa soijakerma vaahdoksi ja sekoita sekaan pĂ„Mackanit.  Sekoita suklaa espressoon.= Voit tehdĂ€ esimerkiksi niin ettĂ€ lĂ€mmitĂ€t kattilassa kauramaitoa johon sulatat suklaalevyn ja kaadat lopuksi espresson. Sekoita soijakermavaahtoon hiukan jÀÀhtynyt espressosuklaaseos, ja lisÀÀ sokerit. Laita jÀÀkaappiin jĂ€hmettymÀÀn pariksi tunniksi. 

Kun kakku on hyytynyt. Tee sen pÀÀlle ganache. Sulata kattilassa soijakermaan suklaalevy mausta hippusella espressojauhetta. Koristele esimerkiksi ananaskirsikoilla ja pÀhkinöillÀ. Mielikuvitus tÀssÀ toki on vain rajana. Kunhan katsoo ettÀ jos esimerkiksi kakun haluaa koristella erilaisilla suklailla, ettÀ ne ovat vegaanisia, jos kakun haluaa pitÀÀ kokonaan vegaanisena. =)

sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Jalkkiskakku ja Tummasuklaa- Jogurttijuustokakku




4- vuotiaan jalkkisteemaisille syntymĂ€pĂ€iville valmistettuja kakkuja viikonlopulta. :) 


              Kuva netistĂ€; apu.fi/teemat/jalkapallo









Tumma suklaa- Vadelma - Jugurttijuustokakku. 


Tumma Suklaa - Vadelma- Jogurtti juustokakku

Pohja:

150g suklaahippukaurakeksejÀ
25g voita

TĂ€yte: 

EnsimmÀinen kerros:

200g tumma suklaalevy
1 levy Fazerin sininen
200 g suklaatuorejuustoa
2,5 dl kermaa
sokeria
3 liivatetta

Toinen kerros:

200g valkosuklaalevy
200g vaniljatuorejuustoa
150g vadelmajugurtti
2,5dl
3 liivatetta

PÀÀllinen:

Tumma suklaalevy 150g
Rouhittua, kuivatettua vadelmarouhetta
2,5dl kermaa


1. Sulata voi ja murkaa keksit. LisÀÀ voisula keksiseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada irtopohjavuoan pohjalle ja laita jÀÀkaappiin odottamaan ensimmĂ€isen tĂ€ytekerroksen valmistumisen ajaksi. 

2. Tee kakun ensimmĂ€inen kerros. Sulata mikrossa tai vesihauteessa suklaalevyt. Vatkaa kerma vaahdoksi.  LisÀÀ tuorejuusto ja sula suklaa vaahdotettuun kermaan. laita liivatteet likoamaan 5 minuutiksi kylmÀÀn veteen. Mausta haluamallasi mÀÀrĂ€llĂ€ sokeria. lĂ€mmitĂ€ mantelimaito ja purista liivatteista ylimÀÀrĂ€inen vesi. Sulata liivatteet kuumaan mantelimaitoon ja lisÀÀ seos ohuena nauhana suklaakermavaahtoon. Sekoita ja lisÀÀ ensimmĂ€inen kerros keksipohjan pÀÀlle. Laita kylmÀÀn hyytymÀÀn ainakin neljĂ€n tunnin ajaksi. 

3. Tee toinen kerros. Sulata suklaat mikrossa tai vesihauteessa. Laita liivatteet likoamaan kylmÀÀn veteen. Vaahdota kerma, lisÀÀ jugurtti ja tuorejuusto. YhdistĂ€ tasaiseksi. LĂ€mmitĂ€ mantelimaito kiehuvaksi ja purista liivatteista liika vesi. sekoita liivatteet mantelimaitoon ja lisÀÀ seos ohuena nauhana kermavaahtoseokseen. LisÀÀ ensimmĂ€ise kerroksen pÀÀlle ja anna hyytyĂ€ ainakin neljĂ€ tuntia. Kuorrutuksen voit tehdĂ€ mieluiten seuraavana pĂ€ivĂ€nĂ€. 

4. LĂ€mmitĂ€ kerma kattilassa ja sulata suklaa siihen. Sekoita tasaiseksi, jÀÀhdytĂ€ ja kaada kakun pÀÀlle. Laita pÀÀlle kuivatettu vadelmarouhe. đŸ’„đŸ’„




sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Suklaa-Piparkakku Minijuustokakut

Löysin kauppareissulla maailman ihanimpia pieniĂ€ sydĂ€menmuotosia reunavuokia. Ja aattelin ettĂ€ teen siihen jotaki ihania pieniĂ€ juustokakkuja. Teinkin sit vegaanisia juustokakkuja. Halusin nĂ€ihin jotakin suklaajuttua ja sit pipareita. NiistĂ€ tuli aika söpöjĂ€ pieniĂ€, kun niitĂ€ oli monta vierekkĂ€in.  NĂ€mĂ€ oli niin tosi tosi hyviĂ€. Oisin vetĂ€ny vaikka kymmenen tommosta perĂ€kkĂ€in :D (Nojoo, ehkĂ€ siinĂ€ vaiheessa olis jo alkanu hieman tökkiin.)




Vegaaniset Suklaa-Piparkakku Minijuustokakut
Ohjeesta riittÀÀ neljÀÀn vuokaan

Pohja:
Pipareita 100g
Margariinia 100g

TĂ€yte:
4 prk Alpro Dark Chocolate suklaavanukas 
1  prk Oatly pĂ„Mackan
2 purkkia soijavispiĂ€ 
2i purkkia soijakermaa 
Vegaaninen maitosuklaalevy 200g
piparinmuruja

Suklaakerros:

2 dl soijakermaa 
150g Vegaaninen Suklaa

Koristeeksi sydĂ€menmuotoinen vegaaninen piparkakku <3 





Sulata voi ja laita se keksien sekaan. Murskaa keksit. Asettele voi-keksiseos vuokien pohjalle ja laita vuoka/vuoat kylmÀÀn siksi aikaa kun teet tÀytteen. Vispaa soijavispi ja kaurakerma vaahdoksi, ja sekoita sekaan pÄMackani. Sulata suklaalevy esimerkiksi mikrossa tai vesihauteessa. Jos mikrossa sulattaa suklaata, kannattaa vÀhÀvÀliÀ tarkistella ettei suklaa kÀrÀhdÀ. Sekoita tÀytteeseen myös soijavanukas. Itse tein tÀssÀ kohtaa niin, ettÀ otin aina sen verran tÀytettÀ astiasta jota tulee yhteen pieneen juustokakkuun, ja sekoitin siihen suoraan aina yhden kokonaisen soijavanukkaan. Sekoita halutessasi vielÀ hyvin murskattuja pipareita mukaan tÀytteeseen. Sekoita tasaiseksi ja laita vuokaan keksipohjan pÀÀlle. Anna jÀhmettyÀ kaapissa ainakin 2-3 tunnin ajan.

Sen jĂ€lkeen tee valuva suklaakuorrute kakkujen pÀÀlle. Sulata kattilassa soijavispikermaan suklaalevyllinen suklaata. ÄlĂ€ keitĂ€ kermaa vain niin ettĂ€ se on kuumaa ja ettĂ€ suklaa sulaa siihen nopeasti ja hyvin. HĂ€mmennĂ€ keitosta vĂ€lillĂ€. Anna sen jÀÀhtyĂ€ aavistuksen aikaa kunnes kaadat sen varovasti kakkujen pÀÀlle. Asettele pÀÀlle sydĂ€menmuotoinen pipari ja laita kakut jĂ€hmettymÀÀn vielĂ€ jÀÀkaappin. Kannattaa kokeilla ! HyviĂ€ <3

perjantai 20. lokakuuta 2017

TaatelijÀÀdykekakku (Vegaani)








tÀÀ jÀÀdykekakku oli ihan superhyvÀÀ. Niin raikasta ja ihanaa ja erilaista. Sit vielÀ kun jÀtti cashewpÀhkinÀt kokonaisiksi tÀytteen sekaan, et ne tupsahteli sieltÀ samalla kun söi. Niin ihanan herkullinen raikastuskakku. Joskus on ihana tehÀ jotakin sellasta joka on hyvÀÀ muttei mikÀÀn sokeripommi. Sain mun ÀidiltÀ joskus sellaisen lehden kuin Kasvisruokaa. SiinÀ oli kaikkia erilaisia reseptejÀ ja tÀn bongasin sieltÀ. Tein siihen kuitenkin omia muutoksia, kuten esimerkiksi tuon marjapÀÀllysteen, ja just sen ettÀ jÀtin cashewit kokonaisiksi. Kakku voi lÀhteÀ sulamaan pikkuhiljaa jos on pitkÀÀn huoneenlÀmmössÀ, tai sÀilyttÀÀ jÀÀkaapissa. Muutenkin kun kakku on tarkoitus olla "jÀinen" niin idea kÀrsii jos ei sÀilytetÀ tarpeeksi kylmÀssÀ.




Vegaaninen TaatelijÀÀdykekakku


Pohja:

200g pehmeitÀ, kivettömiÀ taateleita
1 pussi pekaanipÀhkinöitÀ
3 tl kahvia

TĂ€yte:

2 purkkia Alpro Vispi soijavispikermaa
1 purkki Oatly pÄMackan kasvirasvalevitettÀ,
1 pussi cashewpÀhkinöitÀ,
2 Alpro Soya mansikkajugurttia,
vaahterasiirappia,
Sitruunamehua



Sekoita taatelit, pekaanipĂ€hkinĂ€t ja kahvi keskenÀÀn kulhossa seokseksi. Painele seos vuoan pohjalle, ja laita jÀÀkaappiin. 

Tee tĂ€yte; Kaada cashewpĂ€hkinĂ€t kulhoon, ja kaaada pÀÀlle kuumaa keitettyĂ€ vettĂ€. Anna pĂ€hkinöiden liota puoli tuntia / tunti. (Itse en liottanut pĂ€hkinöitĂ€ noin kauan, ehkĂ€ korkeintaan 15 minuuttia.) Vatkaa soijavispi vaahdoksi vatkaimella. Sekoita vaahtoon kasvirasvalevite, liotetut pĂ€hkinĂ€t ja soijajugurtit. Vaahterasiirappia ja sitruunamehua oman maun mukaan. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Kaada seos vuoan pohjalle ja laita pakastimeen vĂ€hintÀÀn 4 tunniksi. Koristele pÀÀllinen marjoilla haluamallasi tavalla. Itse sulatin pakastemarjoja ja levitin marjaseoksen tasaisesti "kiilteeksi" jÀÀdykekakun pÀÀlle. TÀÀ oli aivan ihanaa <3  



Suden hetki

HyvÀÀ ja parempaa tĂ€tĂ€ vuotta. NuutinpĂ€ivĂ€ tĂ€nÀÀn eli nuuttipukit kerÀÀ joulunajan nyt pois lopullisesti. NĂ€hdÀÀn joulu ensi vuonna.  ! -...