maanantai 23. syyskuuta 2024

Syyspäiväntasaus 🍂🌒💫

  

Tervetuloa syksy ❤

Tänä vuonna syyspäiväntasaus on 22.9.2024.


(kuva; syksy 2018)




Sadonkorjuun aika... Syyspäiväntasaus. 
Kesä on virallisesti ja astronomisesti päättynyt. 
Vielä on ollut ja on tulossa kuitenkin lämpimiä päivä. 
Syyspäiväntasaus on myös hetki, jolloin päivä ja yö ovat suunnilleen yhtä pitkiä. 



      Ei oo mun rillit, mut jonkun rillit. 

(fun fact of me, sain silmälasit nelosluokalla.
Ja siis, en näe juuri mitään muutakun suttua, ilman näköäkorjaavia apukeinoja. Joten, itselläni piilolinssien tai silmälasien käyttäminen on täysi päivittäinen välttämättömyys)💥

Kesän päällimmäisenä jäi mieleen mun ja lasten reissu Turkuun keskiaikamarkkinoille ja kylpylään, ja 30 asteisen kesäpäivän kun veneiltiin M/S Jennyllä meidän kylän majakkasaarelle lohisopalle hyvän ystävän ja pojan kanssa. <3 Kesä oli tosi sateinen, mutta nuo muutamat kivat aurinkoiset päivät muistaa. Elämän pienet asiat ja muistot on niitä, joista se elämä koostuu elämisen arvoiseksi. Ne on niitä, joilla on ihan oikeasti jotakin merkitystä. Kaikki alkaa hiljalleen painua unten maille kuten myös itsensä, on aika käpertyä hiljentymään taas oman itsen äärelle, miettimään kaikkea tähän astista, mikä on toiminut ja mikä jää tähän hetkeen toimimattomana toimintamallina, ja joka ei tue mun tulevaa. 









Ite tykkään tästä syksyn mystisyydestä, ja viekkaista iltaisista tuulenvireistä, lämpimistä jo pimeistä illoista, joissa jonkin verran aina valoa jostakin pilkahtelee. 





























            Tämmönen tunnelma on mun juttu.<3 

On ihan parasta tehdä pyörälenkkejä just tähän aikaan vuodesta, kun on tämmöstä kuin ylläolevassa kuvassa ja sit viel lämmintä ja lempimusaa kuunneltavissa korvanapeista. <3 

                        Lokakuu - few years ago. Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha. 


    Mielenkiinnolla astun tulevaan muutokseen taas, kiitos tästä kesästä ja kaikesta. Vaikka se ei oikeastaan mitenkään minkäänlainen ollutkaan mutta olipahan kuitenkin  jonkunlainen. Kiitollisuuden aiheita olen kalastellut tähän hetkeen elämästä, ja miettinytkin niitä itsekseni, ja kirjaillut niitä ylös omiin ajatuspäiväkirjoihin. Oletko sä miettinyt viime aikoina kiitollisuuden aiheita? 

Tästä linkistä pääsee elokuun ajatuksiin; 

Tää alkaa olla taas se aika vuodesta jolloin 8 tuntia yöunta ei tahdo riittää milläänkään ilveellä, joten 9 ellei jopa 10 tuntia tulee nukuttua, jatkossa tästä eteenpäin. 


Julkaisen uuden blogipäivityksen aina joka sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Joskus, julkaisuajankohta on lipunut maanantain päivän puolelle, mutta ei yleensä eikä edes aina melkeen.

Mut löytää myös instagramista; https://www.instagram.com/camillamagia_/































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Syyspäiväntasaus 🍂🌒💫

   Tervetuloa syksy ❤ Tänä vuonna syyspäiväntasaus on 22.9.2024. (kuva; syksy 2018) Sadonkorjuun aika... Syyspäiväntasaus.  Kesä on virallis...