Vegaaniset Suklaa-Piparkakku Minijuustokakut
Ohjeesta riittää neljään vuokaan
Pohja:
Pipareita 100g
Margariinia 100g
Täyte:
4 prk Alpro Dark Chocolate suklaavanukas
1 prk Oatly påMackan
2 purkkia soijavispiä
2i purkkia soijakermaa
Vegaaninen maitosuklaalevy 200g
piparinmuruja
piparinmuruja
Suklaakerros:
2 dl soijakermaa
150g Vegaaninen Suklaa
Koristeeksi sydämenmuotoinen vegaaninen piparkakku <3
Sulata voi ja laita se keksien sekaan. Murskaa keksit. Asettele voi-keksiseos vuokien pohjalle ja laita vuoka/vuoat kylmään siksi aikaa kun teet täytteen. Vispaa soijavispi ja kaurakerma vaahdoksi, ja sekoita sekaan påMackani. Sulata suklaalevy esimerkiksi mikrossa tai vesihauteessa. Jos mikrossa sulattaa suklaata, kannattaa vähäväliä tarkistella ettei suklaa kärähdä. Sekoita täytteeseen myös soijavanukas. Itse tein tässä kohtaa niin, että otin aina sen verran täytettä astiasta jota tulee yhteen pieneen juustokakkuun, ja sekoitin siihen suoraan aina yhden kokonaisen soijavanukkaan. Sekoita halutessasi vielä hyvin murskattuja pipareita mukaan täytteeseen. Sekoita tasaiseksi ja laita vuokaan keksipohjan päälle. Anna jähmettyä kaapissa ainakin 2-3 tunnin ajan.
Sen jälkeen tee valuva suklaakuorrute kakkujen päälle. Sulata kattilassa soijavispikermaan suklaalevyllinen suklaata. Älä keitä kermaa vain niin että se on kuumaa ja että suklaa sulaa siihen nopeasti ja hyvin. Hämmennä keitosta välillä. Anna sen jäähtyä aavistuksen aikaa kunnes kaadat sen varovasti kakkujen päälle. Asettele päälle sydämenmuotoinen pipari ja laita kakut jähmettymään vielä jääkaappin. Kannattaa kokeilla ! Hyviä <3