torstai 14. heinäkuuta 2022

Lacrimosan muistolle ❤

Lacrimosan muistolle ❤ 2015 - 2019 

 Tämän päivityksen tein kun Laan kuolemasta on nyt kolme vuotta. Lacrimosa menehtyi tulehdukseen heinäkuun helteillä kesällä 2019

Laa oli maailman kiltein kissa. Kiltti, seurallinen, tykkäsi läheisyydestä ja perheenjäsenistään, aivan valloittavan ihana. kutsuin Laata aina  "maailman kiltein kissa". 

                                                                    Lacrimosa. 2015 - 2019. 




  

Laa loukkaantui kesällä 2019. Laata käytettiin useissa eri elänlääkäreissä ja sai tarvittavan asianmukaisen hoidon, haava ei kuitenkaan lähtenyt heinäkuun helteiden takia toivotulla tavalla paranemaan ja viimeisellä eläinlääkärikäynnillä sain kuulla murskauutiset. Tikkien poistamisen sijaan, pieni Laa jouduttiinkin lopettamaan. 

💜❤ Uusikaarlepyyläisiä kissankelloja❤💜

Oltiin leikkipuistossa tenavien kanssa odottamassa Laata leikkauksesta, ja meidän leikkipaikan reunalla oli nurmikossa sateen kastelemia kissankelloja. Ne jäi ikuisesti ikuistettua ja näistä muistan aina Lacrimosan. 

       𝙻𝚊𝚊 ❣️ 𝚔𝚎𝚜ä 2015. 



                                     Lacrimosa. Pikkukisu. Arka ja  pienikokoinen. tutkimassa uutta kotiaan kesällä 2015. tutustui uuteen perheeseensä, ja sain pitää huolta ettei talon kuningatar ole liian hankala siitä että reviirille on astunut toinenkin kissatyttö. Omistin siis kissan jo entuudestaan, Dakotan. 

            2018. ❤

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

2015. 𝚂𝚢𝚔𝚜𝚢.. 🍁🍂🍃 𝙻𝚊𝚊 𝚗𝚒𝚒𝚗 𝚔𝚒𝚒𝚗𝚗𝚘𝚜𝚝𝚞𝚗𝚞𝚝 𝚎𝚜𝚒𝚔𝚘𝚒𝚜𝚎𝚗 𝚝𝚊𝚒𝚝𝚎𝚒𝚕𝚞𝚒𝚜𝚝𝚊 𝚎𝚝𝚝ä 𝚘𝚜𝚊𝚕𝚕𝚒𝚜𝚝𝚞𝚞 𝚕𝚘𝚓𝚞𝚖𝚊𝚕𝚕𝚊 𝚒𝚑𝚊𝚗 𝚙𝚊𝚙𝚎𝚛𝚒𝚕𝚕𝚊 💥

                        

                 💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜







💜💓💜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oivalluksia onnellisuudesta

Kansainvälinen onnellisuuden päivä 20.3.  Keskiviikkona on muuten Onnellisuuden päivä. Tässä ajatuksiani onnellisuudesta. 💥 Mitä on olla on...